Spinning

Staal je spieren op de fiets

We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: Fietsen.

Spinning is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie.

Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en de benen.

Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.

Spining is fietsen in groep, in de zaal op een vaste fiets en onder leidinggevende meeslepende muziek, muziek die je naar ongekende hoogten zal brengen.

Je bepaalt zelf de weerstand van het vliegwiel. Voor elk tempo is er een andere houding, oefeningen voer je zowel zittend als staand uit.

spinning

Je spinning ervaring begint met een enkel pedaalslag.

Stap op je fiets, zet je handen op het stuur en ga in het zadel zitten, zet je voeten op de pedalen en begin te fietsen.

Een persoonlijk afstelbare zit, de bouw van een gestroomlijnde racefiets, een vast frame en echte fietsonderdelen zorgen ervoor dat je prettig op je fiets kan plaatsnemen.

Iedereen wordt geleerd hoe zijn fiets in te stellen en verstandig om te gaan met zijn of haar persoonlijke mogelijkheden en onmogelijkheden.

De weerstandsknop is in de les de spil waar alles letterlijk om draait. Het is de knop die ervoor zorgt dat je harder moet gaan duwen.

De les is steeds vrij van competitie, want alleen in vrijheid kies je de weerstand die op dat moment bij je past volgens je hoogstpersoonlijke kwaliteiten, vorm en wilskracht!